[Master in Biotechnology for Sustainability] Luísa Maria Mugeiro Ribeiro
Effect of a commercial seaweed extract of Ascophyllum nodosum on rice tolerance to salinity: hydroponics and seed priming approaches
When |
13 Sep, 2022
from
03:30 pm to 04:50 pm |
---|---|
Where | Videoconferência |
Add event to your calendar |
![]() |
Provas de Mestrado em Biotecnologia para a Sustentabilidade
MSc Thesis Discussion in Biotechnology for Sustainability
Licenciada / BSc.: Luísa Maria Mugeiro Ribeiro
Título / Title: "Effect of a commercial seaweed extract of Ascophyllum nodosum on rice tolerance to salinity: hydroponics and seed priming approaches"
Presidente do Júri:
- Doutora Isabel Alexandra Aguiar de Abreu, Investigadora Principal do Instituto de Tecnologia Química e Biológica António Xavier da Universidade NOVA de Lisboa;
Vogais:
- Doutora Susana de Sousa Araújo, Diretora de Investigação, Associação BLC3- Campus de Tecnologia e Inovação – Delegação Norte;
- Doutora Ana Paula Santos, Investigadora Doutorada, Instituto de Tecnologia Química e Biológica António Xavier, Universidade NOVA de Lisboa (Orientadora).